MÜŞTERİ GİRİŞİ
Beni Hatırla

Kitle Servers Kimdir?

Kitle Servers İnternet ve Bilişim Teknolojileri 2008 yılının sonlarına doğru kurulmuştur. yaklaşık 2012 10. ayına kadar kalitewebs.com KWS Bilişim olarak hizmet vermiş ve bünyesinde binlerce müşteri bulunduran büyük köklü ve kaliteli bir firmadır. 5 yıllık deneyim ve tecrübesini yeni adı ile daha üst noktaya çıkararak resmi bir firma olmuştur. Bununlada kalmayıp tüm sunucu donanımlarını Sıfır Dell Series alarak müşterilerine verdiği kaliteli hizmeti bir kat daha yukarı çıkartmıştır.

Günümüzde kendi donanımlarına sahip ve kendi sanal veri merkezi olan nadir firmalardan biri olan Kitle Servers müşterilerine verdiği hizmetlerin kapasite ve detaylarını arttırarak tamamiyle aranan firmalar arasına girmiş türkiye içerisinde büyükler olarak adlandırılan ilk 10 firmadan biri olma başarısını göstermiştir. Yaptığı anket ve araştırmalarda müşteri memnuniyetini %99.4 sağlayarak oldukça sağlam bir yer edinmiştir.

Tüm bunların yanı sıra sunucularındaki uptime oranları %99.2 yani tüm yıl boyunca toplamda 12-13 saat kapalı kalmış tüm sorunlar hızlıca giderilmiştir. Bu yönüylede müşterilerinin vazgeçilmezi halini almıştır. Üstelik başladığından bu güne dek hiç bozmadan devam ettirdiği satış politikasıyla kaliteli hizmeti olabilecek en uygun fiyatla sağlamıştır ve bu politikayı hiç bozmayı düşünmeden aynı şekilde devam ettirmeye çalışmaktadır.

Müşterilerinin iletişimini kolaylaştırmak için sürekli yeni alternatifler üreten Kitleservers çok yakın bir zaman içerisinde de yeni call phone uygulaması ile siz değerli müşterinin Ipone vb. Android işletim sistemli telefonlarında bir dokunuş kadar yakınınızda olacaktır.

 

Alt Yapı

Tüm hizmetlerinde müşterilerini düşünen Kitle Servers Başta Bursa DGN Veri Merkezi olmak üzere Netinternet Veri Merkezi ve Radore Telekom Veri Merkezi üzerinden verdiği hizmetler ile türkiye içinde oldukça fazla seçenek sunuyor. Çok kısa bir zaman içerisinde Avrupa ( İngiltere ) Redstation ile anlaşmalarını tamamlayıp yurt dışı hizmetleride siz değerli kullanıcılarınıza sunmaya başlayacaktır.

 

Özel Kabinetlerde bulundurulan sistemlerimizin ortak özelliklerinden bahsedecek olursak;

ENERJİ ALT YAPISI;

Şehir şebekesinden bağımsız, orta gerilim enerji hattından yeraltı kablolar ile datacenter'a iletilen elektrik enerjisi, paylaşımsız ve fiziksel olarak korunan trafo üzerinden UPS'lere ulaşmaktadır.

Şebeke enerjisinin kesildiği durumlarda, özel havalandırmalı yeraltı katında bulunan yedekli dizel jenaratörler enerji üretmektedir. Yedekli jenaratör sistemi uzun sürebilecek enerji kesintilerinde 8 saatlik zaman dilimlerinde sırası ile jenaratörleri çalıştırmakta ve olası arıza durumlarının önüne geçmektedir. Jenaratör tarafından üretilen elektrik enerjisi bilgisayar ortamında kontrol edilerek diğer jenaratöre geçiş kararı otomatik olarak verilmektedir.

Şebeke jenaratör geçişleri veya şebeke enerjisinde oluşabilecek herhangi bir dalgalanmaya karşı yedekli UPS sistemi tüm yükü online olarak izlemekte ve filtrelemektedir. Kapasite ihtiyacının 1 fazlası olarak tasarlanan UPS sisteminde, UPS lerin herhangi birinde oluşabilecek bir arıza durumunda yük kesintisiz aktarılmaktadır.

FİZİKSEL GÜVENLİK ALT YAPISI;

Datacenter ihtiyaçları için özel olarak dizayn edilmiş binanın her noktasında yer alan güvenlik kameraları ile izleme yapılmakta ve bu görüntüler kayıt altına alınmaktadır.

Giriş ve karşılama noktasından itibaren tüm giriş ve çıkışlar manyetik güvenlik kartları ile sağlanmakta olup, yetkisiz giriş çıkışlar engellenmekte, noc,datacenter ve ofis bölümlerine girişler kayıt altına alınmaktadır.

Bina geneline yerleştirilmiş duman ve gaz dedektörleri ile bina izlenmektedir. Datacenter alanı dışındaki alanlarda acil durum için yangın söndürücü araçlar yerleştirilmiş olup, binada dedektörler dışında acil durum butonları bulunmaktadır.

Datacenter'da oluşabilecek bir yangın durumunda sistem FM-200 gazlı yangın söndürme sistemi ile korunuyor olup, çıkan yangın saniyeler içinde içerideki donanıma hiçbir zarar vermeden söndürülebilmektedir.

NETWORK ALT YAPISI;

Yeraltından datacenter'a ulaşan yedekli fiber hatları özel olarak fiziksel olarak korunmakta ve güvenlik kameraları ile bina içi geçiş noktaları izlenmektedir.

Türkiye'de ilk kez kullanılan Juniper marka router-firewall ( Sadece DGN Makinelerimizde Mevcuttur !! Diğer Veri Merkezlerimizde Bulunmamaktadır. ) üzerinde sonlanan fiber hatlar yine projelendirilmesi Juniper ile ortaklaşa hazırlanan networke ulaşmaktadır. Layer 3 datacenter network yapısında tüm portlar v-lan olarak ayrılmış durumdadır.

Cat6-UTP HF kablolar ile yapılan network kablolaması ile iç network performansı kusursuz hale getirilmiştir. Tüm fiber ve bakır kablo demetlerinin bağlanmasında kablolara olası zararların engellenmesi için tekstil bağlar kullanılmıştır.

Network trafiği, datacenter içinde bulunan sunucular 7/24 teknik personel tarafından izlenmekte, sunucularda oluşan herhangi bir arıza durumunda ilk müdahale müşteri istekleri doğrultusunda teknik ekip tarafından gerçekleştirilmektedir.

 

Kitle Servers İnternet Ve Bilişim Teknolojileri.